Tradutor - Translator - Çevirmen - Übersetzer - Traductor

quinta-feira, 7 de outubro de 2010

TARKAN - NATIONAL GEOGRAPHIC HANGİ TÜRK POPÇUYLA İŞBİRLİĞİ YAPTI?





© MEDYATAVA-National Geographic Channel'ın, bugüne kadar gerçekleştirdiği en büyük prodüksiyon olan Büyük Göçler belgeseli için Türkiye’de ünlü bir popçu ile anlaşma imzalandı. Fotoğraflar için tıklayın.


Tüm dünya ile aynı anda, 7 Kasım 2010’da Türkiye’de yayına girecek olan ve birçok hayvan türünün, soylarını devam ettirmek için çıktıkları göç yolculuklarını anlatan belgesel serisinin Türkçe seslendirmesi TARKAN tarafından yapıldı.
Orjinal seslendirmesi Alec Baldwin tarafından yapılan Büyük Göçler, havyan krallığının hiç bir zaman filme alınmamış ve nadiren izlenmiş olan toplu hareketlerinin derinlemesine bir incelemesi.
Doğaya ve hayvanlara olan büyük ilgi ve sevgisini; insanoğlunun doğanın elinden aldığı haklarını ona geri vermeden kendi haklarının peşinde koşamayacağı felsefesiyle bir doğa aktivisti olarak yaşamına taşıyan Tarkan, 26 Eylül – 5 Ekim tarihleri arasında “Büyük Göçler” belgeselinin çekim sürecini izlemek üzere Kenya’ya bir gezi gerçekleştirdi.
Belgeselde konu edilen birçok hayvanının göç sürecini yerinde izleme şansı bulan Tarkan, Kenya’nın Masai Mara bölgesinde National Geographic Society’nin doğa kamplarından birinde geçirdiği bu büyülü yolculukta, muhteşem göç yolunu kendi objektifi ile görüntüledi.
Gezi sırasında National Geographic Channel yöneticileri, belgesel yapımcılarıyla biraraya gelen Tarkan, çekimler için kurulan kampta tüm ekiple birlikte 8 gün geçerdi.

Nenhum comentário: