Tradutor - Translator - Çevirmen - Übersetzer - Traductor

quinta-feira, 9 de setembro de 2010

Son konserde duygusal anlar



Tarkan, sahnede annesine sarılarak duygu dolu anlar yaşarken, yeğeni ile de dans etti


Megastar Tarkan son kez çıktığı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserde yine şov yaptı. Bu yaz Açıkhava’da tam sekiz konser veren dünyaca ünlü pop yıldızı, şarkılarını toplam 55 bin kişiye söyledi. Son konserinde ailesi ve yakın dostlarının da yalnız bırakmadığı ünlü pop yıldızı, Açıkhava’daki konserinde bir hayli duygulu anlar yaşadı. Tarkan, sahnede annesine sarılarak duygu dolu anlar yaşarken, yeğeni ile de dans etti. Konseri izlemeye gelenler arasında Meltem Cumbul, Burcu Güneş, Behzat Gerçeker ve eşi gibi birçok ünlü isim de vardı. Geceden Notlar:

Tarkan ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ şarkısını okumadan önce seyircilere annesini tanıttı. “Beni doğuran bu kadın burada olmasaydı, ben de burada olmazdım” diyen Megastar, annesine sıkı sıkı sarıldı. Şarkıyı okurken annesinin ağladığını gören sanatçı, “Annem ağlama” dedi.

Tarkan, konserin sonlarına doğru “Harbiye’nin en yakışıklısı” diyerek yeğenini sahneye davet etti ve bir şarkıda birlikte dans ettiler.

Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde nişanlanan oyuncu İnci Türkay ve Attilla Saral da konseri izleyenler arasındaydı.

Bookmark and Share

Nenhum comentário: