Tradutor - Translator - Çevirmen - Übersetzer - Traductor

sábado, 7 de agosto de 2010

Ünlü sanatçı Tarkan'ın, konser için Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine giderken kaza tehlikesi atlattığı ortaya çıktı.



Ünlü sanatçı Tarkan'ın, konser için Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine giderken kaza tehlikesi atlattığı ortaya çıktı.

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde bu yıl 24'üncü düzenlenen Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali'nde konser vermek için Sinop Havaalanı'na
uçakla gelen Tarkan, organizatör firmanın aracına binerek Taşköprü ilçesine hareket etti.
Ünlü sanatçıyı taşıyan aracın, Sinop'un Durağan ilçesi yakınlarında oldukça dar ve virajlı olan yolda ilerlerken, freninin tutmadığı fark edildi.
Yolun sol şeridine geçen araç güçlükle durdurulurken, Tarkan ile yanında bulunanların büyük panik yaşadığı belirtildi.
Buradan başka bir araca alınan ve konsere yetiştirilen Tarkan, yaşadıklarını üzerinden atarak, şarkılarıyla sevenlerini coşturdu.


Latest News:Tarkan

traveled to Kastamonu for a concert because the International

Festival of Culture and Garlic in the municipality...he arrived by plane and traveled by car to the district,through a very narrow and twisty road,near the town of Sinop his vehicle passed on extreme difficulty and the brake doesn't worked,Tarkan said that the panic its in all the road...he said also that he grew there & before people traveling that roads by horse.....Thanks God he´s fine!!

Últimas Notícias: Tarkan

viajou para Kastamonu para um concerto, porque o Internacional

Festival da Cultura e Alho, no município ... que chegou de avião e viajou de carro para o distrito, através de uma estrada muito estreita e sinuosa, perto da cidade de Sinop seu veículo passaram sobre a dificuldade extrema eo freio não funcionou, Tarkan disse que o pânico em toda a sua estrada ... ele também disse que ele ficou lá e antes que as pessoas que viajam por estradas cavalo ..... Graças a Deus ele está bem!
Bookmark and Share

Nenhum comentário: