Tradutor - Translator - Çevirmen - Übersetzer - Traductor

segunda-feira, 9 de agosto de 2010

TARKAN News

Uzun bir aradan sonra “Adımı Kalbine Yaz” albümüyle yeni bir başlangıç yapan Tarkan, internet sitesi ‘Tarkan.com’u da yeniledi. Mart ayında uyuşturucudan gözaltına alındıktan sonra pasif hale getirilen siteyi yeniden güncelleyen ünlü sanatçı, bir çok yeniliğin yanında süprizlere de imza attı.


Megastar yaşadığı kötü günleri unutmak yerine “uyuşturucu kullanmak suçundan gözaltına alındığı” dönemde hakkında çıkan haberleri internet sitesine koydu. Sitenin “basın” bölümünde ünlü sanatçının gözaltına alındığı ve serbest bırakılmasıyla ilgili 13 haber yer alıyor.

Tarkan biyografisi

Megastar’ın isteği doğrultusunda bir çok yeniliğe imza atılan sitede ayrıca ünlü sanatçının en güncel haberleri, fotoğrafları ,videoları, biyografi, diskografi, galeri, video, extra, basın ve aktivizm ana başlıklarıyla şekillendirildi. Sitede ünlü sanatçının müzikal geçmişine, desteklediği sosyal sorumluluk projelerine geniş yer veriliyor. Sevgi Sanlı tarafından kaleme alınan Tarkan biyografisi, Tarkan’ın kişisel ve müzikal duruşunu anlatıyor. Galeride, Tarkan’ın konser fotoğraflarından ve stüdyo çekimlerinden seçilmiş özel kareler yer alıyor. Tarkan’ın konser takvimi ve Tarkan’la ilgili güncel haberler de siteden izlenebiliyor.

Tarkan’dan Senar’a moral ziyareti

Tarkan, konser için geldiği Bodrum’da, Türk Sanat Müziği’nin efsane sesi Müzeyyen Senar’ı ziyaret etti. 4 yıl önce geçirdiği felç nedeniyle zor günler yaşayan Senar’ı (91), kızı Feraye ile birlikte Bodrum’daki evinde ziyaret eden Tarkan, sanatçının sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.

Bookmark and Share

Nenhum comentário: